Veelgestelde vragen

Ik zie mijn maat er niet tussen staan, is het mogelijk deze te bestellen?
Wij houden onze voorraad zo goed mogelijk bij. Soms kan het echter voorkomen dat uw maat niet op de website staat, maar dat we in de winkel toch nog uw maat op voorraad hebben. Neemt u daarom contact met ons op als u uw oog op een pak heeft laten vallen, maar u uw maat er niet tussen ziet staan.

Hoe weet ik zeker dat ik de juiste maat aanschaf?
Wij adviseren altijd om uit te gaan van pakken die u al in uw bezit heeft. Dat is ons en uw uitgangspunt. Maar om er zeker van te zijn dat u de juiste maat aanschaft, is het altijd goed om even langs te komen en uw maat te passen. Onze medewerkers zullen u helpen bij het zoeken en vinden van de juiste maat, zodat het pak goed bij uw lichaam en voorkeuren zal passen.

Kan ik een bestaand pak op maat laten maken?
Het is mogelijk om een bestaand pak speciaal voor u op maat te laten maken. U bent welkom in de zaak om een pak uit te zoeken. Samen met een van onze medewerkers zullen we dan bekijken welke aanpassingen er aan het pak gedaan moeten worden, om het pak zo goed mogelijk te laten aansluiten. 

Kan ik zelf een pak laten maken?
Het is mogelijk om zelf een pak te laten maken. Volledig naar uw wens. U begint bij het kiezen van een stof en kleur. Onze medewerkers zullen u altijd advies kunnen geven over het materiaal, de kleur en de patronen van het materiaal.
Op basis van een gesprek met een van onze medewerkers zullen we vaststellen welke pasvorm uw voorkeur heeft en welke afmetingen het pak moet krijgen. Daarna wordt met zorg uw pak gemaakt.

Is het mogelijk om online te bestellen?
Het is momenteel nog niet mogelijk om uw pak online te bestellen. Achter de schermen werken we er hard aan om dit in de toekomst mogelijk te maken. Wel is het mogelijk om online de collectie te bekijken, en uw pak in de winkel aan te schaffen.


Heeft u vragen over onze huidige collectie, over mogelijkheden om een pak op maat te laten maken of wilt u een andere vraag stellen? Neemt u dan gerust contact met ons op.